taart, eerste blog, naaiblog, Miss Teacup
Persoonlijk

Het verhaal achter Miss Teacup

Hoera, mijn blog is online! Vanaf vandaag deel ik mijn allergrootste passie met jullie: naaien. Maar laat ik mij eerst even voorstellen. Wie ben ik, wat doe ik, en wat kunnen jullie hier straks allemaal vinden?

Foto Freepik

Hoi, mijn naam is Renske, een 24-jarige Zeeuwse meid die het liefst met haar handen bezig is. Na mijn schooltijd (kunstacademie en bachelor journalistiek) kon ik gelijk aan de slag bij de krant. Hier verzorgde ik drie jaar de grafische vormgeving. Na een reorganisatie stond ik begin april op straat. Ik besloot het anders aan te pakken: werken achter een computer was niet creatief genoeg voor mij. Daarom begon ik gelijk met een opleiding tot coupeuse.

Mijn eerste naaiproject, een laptophoes, maakte ik ongeveer zes jaar geleden. Ik was altijd al creatief bezig. Had ik iets nodig? Dan maakte ik het liever zelf. Pinterest zorgde hier voor de nodige inspiratie. Maar na dit naaiproject heb ik helemaal niet meer genaaid. Ik was te druk met school, bijbaantje en andere hobby’s.

Mijn liefde voor naaien bloeide vorig jaar op, toen ik zwanger was van mijn eerste zoontje. Een boxkleed, wiegdekentjes, een badcape,… ik was niet meer te stoppen. Ook deed ik pogingen om kleding voor mezelf te maken. Maar hier is nog nooit iets draagbaars uitgekomen.
Wordt dit nog een naaiblog van een mama die alleen maar dingen voor haar kindje naait? Nee. Absoluut niet. Deze blog gaat over mijn ervaring met naaien. Over de opleiding die ik volg, mijn eigen creaties, tips en tricks, maar natuurlijk ook mijn fails.
Verder lijkt het mij ook leuk om meer over jou te weten te komen.

Heb je ook een naaiblog of ben je ook creatief bezig? Laat het mij weten!

Groetjes,
Renske.

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19441429/?claim=ymv2cwzdaqc”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Dit vindt je vast ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *